mammadag

Igår skulle ju jag och mamma ha sett Thåström om vi hade fått biljetter - det fick vi inte. Istället bestämdes att jag skulle följa med henne om hon skulle ut någonstans idag. Vid elvatiden ringde hon och ville att jag skulle med ut till Billebjär- och det kunde jag väl tänka mig.

Strax efter tolv tror jag klockan var när hon kom och hämtade mig och min termos. Vi hade vissa problem med att hitta dit, framför allt eftersom jag hade missuppfattat vilken väg det var jag skulle leta efter. Tillslut kom vi fram och gick upp och satte oss så att vi såg ut över hela sydvästra Skåne. Där satt vi på våra handskar och åt ostfrallor och äpplemunkar och drack te och kaffe.

Vi diskuterade allt från min käkoperation till Wien och München samt hennes viktökning sedan hon slutat röka. Hon hävdar att hon har lagt på sig "jättemycket" och blivit "mycket större" sedan stoppet i oktober - jag ser bara skillnaden när hon verkligen pekar ut den, och det är ju bara för att hon är min mamma och jag har sett henne nästan varje dag i 20 år!

I vilket fall som helst så åkte vi från Billebjär och hem till henne i Malmö för att sedan gå ner på triangeln och köpa träningssaker på Stadium för att hon ska kunna börja springa. Det blev ett par Adidasskor som var nedsatta till 499 kr (från 799) och ett par Reebok-byxor för 249 kr (nedsatta från 399 tror jag...). De passade henne jättebra! Till dessa ska hon dessutom ha min systers gamla Charta 77-tröja med "lilla björn och lilla tiger"-motiv, och det tycker jag är sött. Vad tycker ni?




Dessutom så köpte hon Thåströms nya platta på Rocks för 79,90. Billigt och bra som flickan sa!

Kommentarer:
Postat av: Rickard

Så jättestor är hon nog inte, mor din. Hehe. Men.. träning sägs ju vara åtminstone ofarligt.

2006-03-20 @ 13:44:39

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits