söndagsvila

Idag har Imelda varit lite nannig, precis som vanligt. Men idag har hon faktiskt haft en god anledning: hon var ju uppe hela natten och jobbade! Jodå, det var väldigt viktigt att hon skulle få gå in i garderoben hon inte får gå in i klockan åtta imorse, och getingen som vilset surrade in i sovrummet vid sextiden skulle definitivt jagas från mattes säng och... ja, ni fattar. Hon hade fullt upp hela natten!

Men hon är så söt när hon sover! Hon kan ligga still på de mest underliga ställen i flera timmar och bara  sova, och det ser så skönt ut att nanna när man är kise! Helt klädd i päls, en liten nos som snarkar ibland och så små söta tassar som kan hållas i öronen för att stänga ute ljud, läggas över ögonen när det är för ljust eller helt enkelt användas som kudde om man är riktigt trött. Jag vill också vara kise ibland, och nanna.

imelda under strykbräda


Visst ser det mysigt ut? Mmm... nanna under strykbrädan, på duntäcket i sängen, på en massa papper som tillfälligt är utspridda i soffan, eller på nya favoritplatsen: virad ett halvt varv runt stora klöspelaren.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits