Särbo

Nu är vi särbos. Det är inte direkt roligt, men än har han inte varit borta så länge att jag har insett hur ont det kommer att göra. Jag låtsas att han kommer tillbaka snart.

Igår var jag och Vati och införskaffade en tjock bäddmadrass till Sambons... um.. särbons säng eftersom det är den jag ska ha i min lilla lägenhet sen (hans är en "hundratjugo" medan min bara är 90, så man måste ju utnyttja de tillgångar som finns...). I alla fall är den JÄTTEBEKVÄM nu! Haha! (Man får vara glad för det man har...)

SysterY åker till Dublin några månader och hyr ut sin lägenhet till en kompis, vilken kan tänka sig att vara kattvakt när jag åker till Stockholm. Dessutom kommer jag att få lägga saker i frysboxen hos henne. Trevligt trevligt.


Hmm... jag hoppas att han ringer snart och berättar om sin första dag på jobbet.

I dagens spellista:
Leaving New York - REM
One speed gearbox - the bluetones
My missing days (album) -Spearmint

Valencia, Venedig, Wien, Porec, Madrid, Gräsberg

Kommentarer:
Postat av: Ican

Stackars lilla innid! Inget vidare att behöva bli särbo men vi ska hitta på en massa roliga träningsaktiviteter så din kondition 2010 uppnås med galant fart så att du kan tänka på lite annat.

Bra med en skön säng, det är faktiskt en av de bättre sakerna man kan införskaffa sig i! När är det vi ska flytta in dig i nya lyan?


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits