tur i kärlek otur i... bak?

Idag är det 4 år och 1 månad sedan jag och sambon blev ett par.

 

Så då tänkte jag att jag skulle överraska honom med en kaka när han kommer hem efter en hård dag på UB.

 

För att baka denna kaka behövdes kokos, så jag vandrade iväg till ica för att införskaffa detta (påvägen passade jag på att slänga sopor). Kokosen kostade 9 kronor (en euro, för er som hellre tänker i rätt valuta) och på vägen hem kom jag på att jag även borde ha köpt florsocker. Nåja, det kan jag faktiskt vänta med tills sambon är på väg hem och passerar konsum. Det är trots allt till krämen ovanpå som det behövs.

 

Väl hemma började jag baka, att det inte gick så värst bra är jag den första att erkänna.

Bland annat, så välte jag ut mjölkpaketet så att det rann ner kanske två deciliter mjölk BAKOM spisen. Så nu är det inget annat att göra än att vänta på att spisen svalnar så att jag kan flytta ut den och torka bakom. När jag sedan satt på huk för att dels titta på kakan i ugnen och dels se hur mycket mjölk som hade hamnat på golvet så tappade jag balansen och slog huvudet i handtaget till ett av köksskåpen. Det gjorde mycket ont och jag har dessutom upptäckt att jag behöver 4 deciliter kaffe till glasyren, och kaffet här hemma är SLUT!!!

 

Jaja det heter väl att om man har tur i kärlek så har man otur i... bak?


Kommentarer:
Postat av: Dilona

Jag ska också försöka baka din kaka. Men du? Om man har tur med baket då, betyder det att haspe och jag wasn't meant to be?

2005-05-12 @ 21:28:51

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits