hösten kommer

Imorgon är det 1:a september. Terminsstart (upprop på Eden kl 17). 12 dagar tills jag blir gammal. Hösten kommer. När jag får använda min nya kamera ska jag fota hösten. För jag är säker på att den kommer att komma nu.

Terminsstart innebär också hälsningsgille med gratis pennor, godis, kondomer, biblar, vinylsinglar, flygblad till förbannelse och kanske en eller annan tygkasse. Oh yeah. Hösten kommer med stormsteg!

Kommentarer:
Postat av: Ican

längtar till hälsningsgillet. tror att det är kl. 12 imorgon.

Postat av: Emma

Oh no, jag missar hälsninggillet! Hade ju tänkt slå mitt gratisbibelrekord från förra hälsningsgillet (3 st). Nåja...

2006-08-31 @ 21:01:22
URL: http://rumpkin.webblogg.se
Postat av: Haspe

Oh yeah! Jag börjar skolan, på riktigt, på måndag. Ska bli spännande och se vad det är för typer i min klass. Jag har bloggat O_o

2006-08-31 @ 21:47:21
URL: http://haspe.webblogg.se
Postat av: Samson

Att dela en licens på tre är fullständigt lagligt...


...förutsatt att det är EN PERSON som äger alla tre datorerna. Ska jag göra det kah jag ju olika gärna ladda ner en piratkopia (vilket jag har sedan flera år tillbaka). Det är mer principen av att Högskolan mer eller mindre TVINGAR oss att vara olagliga. Är det försvarbart?

Visst, vi kan använda datorerna i skolans lokaler, men det är ju knappast så det räcker (designprogam - som sagt). Det är ju mer en litet kryphål att de kan säga: "Ni kan ju arbeta med dessa datorer" Eftersom det är PRAKTISKT omöjligt att jobba så.

jag är bara less på att regler och hyfs aldrig följs i praktiken. Det är en sak att privatpersoner till och från beter sig korkat, men en kommunalt finansierad institution...

Jaja, jag har inget problem med att bryta lagen och ladda ner, personligen, jag tycker bara inte om att tvingas till det.

Och återigen kan jag inte anmäla det på något vis eftersom de har det där tomma "kom hit och använd våra datorer"-argumentet som endast är teoretiskt hållbart...

2006-08-31 @ 21:52:58
URL: http://samson.blogg.se
Postat av: malo

Lyckost den som får gå på hälsningsgillet! Man kan aldrig få för mycket av gratisprylar och godis.

2006-09-01 @ 23:49:27

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits