Pepparkakshopsättning



Igår satte vi ihop pepparkakshusen vi bakade förra söndagen. Det stora huset (bilden till höger) har jag gjort mallarna till, skurit till och satt ihop. Oh yeah. Hoppsättningen tog inte lång tid alls (trots att alla sa att det skulle vara såååå svårt att göra det! Hmpf. På agardh konstruerade vi saker som var way worse.)

Så. Titta och prisa!


Kommentarer:
Postat av: Emma

Okej, fint pepparkakshus, men: efter alla supermärkliga och avancerade konstruktioner jag är säker på att du gjorde på Agardh, så nöjer du dig med ett VANLIGT hus? Det är som om... som om... som om Michelangelo skulle gått från att måla Sixtinska kapellet till att rita streckgubbar för resten av sitt liv!

Postat av: innid

Haha, det är föräldrarnas hus i obygden som är förebilden. Därför ritar Michaelangelo streckgubbar. Men å andra sidan tog den här konstruktionen bara ca 10 minuter att sätta ihop, bakningen tog väl nån timme. Jämför med den trojanska hästen i ettan som tog 14(!) timmar.

2006-12-10 @ 17:43:25
URL: http://innid.webblogg.se
Postat av: Lina

Schysst! Själv tänkte jag försöka mig på en helt vanlig konstruktion på ett helt vanligt pepparkakshuspaket från Ica imorgon :)

2006-12-10 @ 20:53:50
URL: http://dorisen.blogg.se
Postat av: Bodil

Bah. Jultraditioner, vad är det? Själv ska jag gå till banken för att få mig lite julstämning. De bjuder på Glögg och schwedische Luciagebäck på onsdag. Fint ska re va, jorå. Och så dricker jag ju sju tusen koppar Glühwein på diverse Weinachtsmarkt över stora delar av södra tyskland. Bara 5? och du får behålla koppen. Som hittat!

2006-12-11 @ 19:56:11
URL: http://bodilbrannstrom.spaces.live.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits