Skor skor skor... skor. Skor.

Jag har handlat på eBay. Jag är officiellt eBayare. Vet ni vad det blev? Ett par skor... Konstigt va? JAG köper skor... Det ingick dessutom en Marc Jacobs-parfym som jag nog ska försöka sälja på tradera. Det viktigaste är att jag har mina drömmars skor i svart. Mina Louis Vuitton-replicas från Wild Diva. Suck. Underbart är allt jag har att säga. Äntligen underbart!

Skor skor skor... skor. Skor.

Sambon åker ju på måndag, så något måste jag trösta mig med...




Kommentarer:
Postat av: Ican

Grattis till att ha fått dina drömskor (dock i en annan färg)! Hoppas de passar och att du kommer att trivas i dem och få användning av dem.

Postat av: caroline

åh grattis till fina skor!
Har själv letat wild diva skor på nätet och hittade samma på ebay, samma säljare antagligen för det finns verkligen hur många som helst!
Jag är en ruttad nätshoppare :) men har ännu inte vågat mig på ebay!
är det visa som gäller? Har du några tips till mig, jag bara måste ha skorna :) i ljusbeige ^_^
vh caroline

2006-06-25 @ 16:48:53
Postat av: innid

Hmm... jag har bara köpt en annan sak på eBay, och det var från storbritannien så det gick väldigt snabbt + var väldigt lite pengar överhuvudtaget. Om det är samma säljare som sålde till mig (vilket det antagligen är, den hade jättemånga likadana skor) så är de schyssta tycker jag. Det tog iofs väldigt lång tid innan jag fick skorna, men det verkade bero mer på transporten än på dem. De var väldigt hjälpsamma och när jag undrade var skorna var och ville veta när de kom fram osv...

2006-06-27 @ 14:48:45
URL: http://innid.webblogg.se
Postat av: malin

vilka sjukt heta skor! love it! :D

2007-04-30 @ 14:27:18
URL: http://filin.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits