rosa gummihandskar och sötpotatis

Idag var jag och handlade på Willys. Far var hos systerY och hon övertalade honom att skjutsa till och från den stora billiga affären i norr, och jag fick följa med också.

Det jag köpte var lite lyx, men mest bas-grejer (läs: krossade tomater och sånt).

Lyxigast var nog sötpotatisarna som jag köpte för att kunna göra chips av, för Sambon har varit chipssugen för ett tag sedan, men han vill inte äta feta saker (som typ chips... hmmm). Vad gör man åt det för att han ska bli glad?? Jo, man invetsterar i sötpotatis som man sedan gör chips av i ugnen, för det har hon i "
du är vad du äter" sagt att det är bra. Möjligen var det hon i den brittiska versionen, men ni förstår vad jag menar!

En sak som jag glömde köpa, som jag faktiskt hade tänkt, var gummihandskar att ha när jag städar badkar och sånt, för händerna blir så torra annars. Helst vill jag ha sådana som är rosa, med rosa fluff längst upp på kanten, sådana som de i "expedition:storstädning" hade. Fast jag tror inte att de är så praktiskta om jag får säga det själv. Men fina!

Kommentarer:
Postat av: ican

Ha ha, ja deras gummihandskar är rätt roliga. Kan tänka mig att det blir rätt roligt av att städa med dem på! Det där med sötpotatischips låter faktiskt rätt bra, men undrar om det kan mäta sig mot chips köpta i affären.

Postat av: malo

Jag vill också ha fina handskar! Dock undanber jag mig själva städningen. Är mera av spikartypen alt soffliggaretypen.

2006-01-29 @ 21:51:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits