top model 5

Tittade som vanligt på Top Model 5 igår på tv3. Nicole är helt klart min favorit. Hon är så söt och har ett sånt flickaktigt utseende. Dessutom har hon ett fantastiskt hår! Märks kanske inte på just den här bilden, men det har hon.
 


Tyckte att Lisa var riktigt dum i huvudet när hon först gick runt och kritiserade alla, och sedan började gråta när hon själv fick kritik. Pucko! Hoppas hon åker ut snart!

Dessutom, varför envisas de med att ha med en plussize model? De blir alltid helt knäckta av att de inte är smala som de andra tjejerna, och de åker alltid ut eftersom de inte klarar av att tävla med benranglen. Nån gång har jag sett en plussizemodell bryta ihop totalt eftersom det inte fanns några provkläder alls som passade henne, minns dock inte om det var i topmodel eller inte. Varför inte bara låta dem vara i en klass för sig? Tanken är att de ska visa att kläder är till för alla storlekar, och inte bara anorektiker, så varför bryta ner deras självförtroende genom att spela ut dem mot de smala tjejerna? Varför inte bara ta fram den vackraste plussizemodellen?

Igår visades dessutom snygga bilder från Twiggys tidiga karriär. Bland annat den här...

twiggy  


Hon var verkligen JÄTTESÖT!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits