pyttekisen!

Jag sitter i sängen, med min dator i knät och leker med mitt verbövningsprogram. Snart är det melodifestivalsfinal som jag nog ska se på.

Det är jättesynd om min pyttelilla Imeldakise! Hon måste ha tratten på sig till och med nästa måndag, när de tar bort stygnen. Hon är fortfarande trött efter ingreppet och gör inte mycket annat än sover. Antagligen är hon ledsen också, för ibland så försöker hon gå runt och göra saker i lägenheten, men hon fastnar överallt med sin dumma dumma tratt! Stackars trattkatt.

Idag har jag i alla fall tvättat hennes ansikte och den päls som inte blev avrakad vid ingreppet. DET tyckte hon jättemycket om, även om det bara var med en fuktad bomullstuss/handduk. Det är så synd om henne! Nu ligger hon här bredvid mig i sängen; eller, hon ligger mitt i sängen, och jag halvligger på kanten och trillar nästan ner. Men hon förtjänar faktiskt den platsen, och så är det skönt för mig att kunna klappa henne samtidigt som jag leker med datorn... Men som sagt: snart the omoralisk schlagerfestival.



Kommentarer:
Postat av: Ican

Stackars lilla kisemisen! Måste kännts underbart när du regjorde henne!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits