uppsats på G

Idag träffades vi vid 11 hos Sophie och började jobba med Uppsatsplan 2.0. Det gick faktiskt väldigt bra, och vid ett hade vi inte bara förfinat uppsatsplanen utan även lagt upp en perliminär disposition, med underrubriker och allt!

Det bästa av allt var att jag fick leka med Sophies sambos MacBookPro igen. Yey!

I alla fall. Vi skulle egentligen ha handledning kl 16, men eftersom vi var färdiga vid ett så bokade vi om den till 14:10 istället och satte lugnt igång med att göra lite mat.

Här gick något fel. När maten i princip var färdig tittade jag på klockan, av en ren slump. Den var 13:50. 20 minuter på oss att hinna äta och pallra oss till Eden. OH NO!

Vi klarade det nästan och var bara ca 4 minuter sena, men eftersom Annica inte hade kollat schemat sen före lunch så satt hon i alla fall inte och väntade ilsket på oss. Vi fick presentera vår förfinade idé och hon gav förslag på två terorier att använda som ramverk/utgångspunkt som vi inte har tänkt på förut. Under kvällen ska vi läsa in oss lite till på konflikterna och imorgon ska vi träffas igen och sätta igång med lite skrivningsgrejer. Oh yeah. Uppsatsen är på G!


Det lustigaste är att Sophie och hennes sambo åker till Madrid exakt en vecka efter mig och Sambon,  och  ska vara borta lika länge och sånt. Hehe. Men tur för mig, för då har vi samma tid att lägga på arbetet innan jul.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits