Farewell West Wing

Vita huset cast
Idag såg jag sista avsnittet av west wing. Det Sista. Någonsin. Jag sköt på det sålänge som möjligt, men till slut var jag tvungen att se det. Jag måste säga att SVT förstörde det lite för mig. Textningen var ur funktion, och istället för att fälla in den väldigt irriterande rulltexten i överkant som då och då säger "Vi ber om ursäkt att textningen är ur funktion, och arbetar på problemet" så la de en fet blå remsa i underkant (ibland bytte de till överkant så att delar av bilden skymdes ordentligt) som under hela programmet förklarade att programtexten inte fungerade. Några gånger la de isället in ett meddelande (i samma blå fält) som förklarade att avnittet kommer att sändas med text vid ett senare tillfälle.

Jag ger blanka f*n i om det är textat eller inte. Jag tycker egentligen om utan text bättre eftersom det innebär att bilden inte störs alls, men det här var det värsta jag har varit med om. Förstår de inte att det sistasistasista avsnittet av West wing är oerhört viktigt för vissa människor, och att man då vill ha en oförstörd upplevelse?

Avsnittet i sig var kanske inte det bästa genom tiderna, men det var väldigt känslosamt ändå att se dem gå runt och säga farväl till rummen och varandra, hur Charlie fick presidentens kopia av konstitutionen och att Toby blev benådad. Fast det var ju ganska uppenbart redan från första avsnittet eftersom han undervisade på Colombia och inte satt i fängelse. Och så var det bra att man slapp höra talas om CJ och Dannys barn också. Fast jag hade velat veta vad som egentligen blir av Josh och Donna! Teorier, någon?


Det är ändå svårt att tänka att det aldrig kommer tillbaka. Jag har sett alla säsongerna nu... (eller, jag tror det är ett avsnitt i femte säsongen som jag missade faktiskt!) och i sommar så är det slut på Harry Potter. Kommer det någonsin att finnas något som engagerar mig på samma sätt? Att längta till ett nytt avsnitt, en ny bok, en ny film...

Kommentarer:
Postat av: Emma

Josh och Donna kommer att gifta sig och fa en massa massa bebisar!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits