Söndag

Idag är det mer än en vecka sedan Sambon blev Särbon. Jag har lyckats koppla bort den värsta ensamheten tack vare Imelda, systerY (som bodde här en natt i veckan innan hon drog vidare ut i världen) och Ercan (naturligtvis har min diskussion med Emma angående en viss persons hunkighet också fått tiden att gå).

Imorgon ska jag kanata över till den nya lägenheten och inspektera den noggrant så att jag kan lämna in en besiktningsrapport till bovärden. Jag kommer återigen påkalla uppmärksamhet till att det är stora svarta fläckar på golvet (jag kanske till och med fotograferar dem så att ni också kan få se).
Jag ska dessutom lämna in min ansökan om bostadsbidrag till försäkringskassan. Och ringa AFB och be om hyresavdrag. Visst, de är byråkratiska små jäklar men man kan ju alltid hoppas.

Ikväll ska jag ta det lugnt, titta på Harry Potter and the Goblet of Fire (badscenen Emmie! (och Emma. Haha!), och äta pannkakor. Jag har varit två gånger den här veckan, så jag förtjänar faktiskt det! Första träningen för säsongen var i torsdags när jag och Ercan gick på aerobics bas, till åtminstone någons stora nöje. Det var ganska bra för praktiskt taget alla var halvkassa och ledaren fick börja om ett flertal gånger för att vi inte kunde hålla reda på vilket håll vi skulle hoppa åt och sprang in i varandra hela tiden. Haha. Idag var andra träningen, och vi gick på Step Bas. Vilket uppriktigt sagt måste ha sett ännu lustigare ut. Jag gick åt fel håll flera gånger, och även här var gruppen inte helt välkoordinerad.
Planen är att vi ska träna några gånger till den kommande veckan. Man måste gå ut hårt och öka!


Men nu ska jag snart göra pannkakor. Namnam!


I dagens playlist:
It will end - Spearmint
Leaving New York - R.E.M
Fanfanfan - Thåström
Hey, that's no way to say goodbye - Leonard Cohen
Walk away - Franz Ferdinand
Single Again - Spearmint (för att den är så härligt poppig, så man kan låtsas att den inte är sorglig)
Collide - Howie Day
Stjärna som är din - Thåström
You belong to me - Jason Wade
A different Lifetime - Spearmint

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits