Harry Potter och... opinionsundersökningen?

DN har en opinionsundersökning om vem folk tror kommer dö i den sista boken.
Jag kommer antagligen att vara i Dublin när den kommer ut! Sista chansen att vara besatt och hänga i bokhandeln vid midnatt. Något sådant party måste det ju finnas i Dublin, eller hur?!

image375

Kommentarer:
Postat av: Louise

Hej Innid och tack för dina inlägg! Jag är ju en sån färsking i bloggvärlden att jag inte har så många läsare, så det är kul att veta att du kikat in.
Vet att du är färdig med käkkarusellen för längesedan, och det kanske är lite tjatigt att behöva förföljas av nya patienter :) Hur som helst så har jag tyckt att det varit jätteskönt att kunna läsa om dig och det du varit med om. Och resultatet - jättefint!
En fråga; hur länge var du sjukskriven?

Postat av: innid

Nejdå, det är ingen fara att bli kontaktat av nya patienter, känns bara bra att kunna hjälpa någon. Jag var hemma ungefär två veckor, men det var för att jag opererades i "skarven" mellan två delkurser.

2007-05-23 @ 13:09:52
URL: http://innid.webblogg.se
Postat av: Louise

Opererades i skarven? Dvs, du behövde inte sjukskriva dig längre eftersom du redan var indirekt "ledig"? Nu vart det snurrigt för mig :)
Min läkare har sagt att jag troligen blir sjukskriven iaf 3 veckor, kanske 4, beroende på hur jag mår (såklart!). Det störiga, fast ändå spännande, med allt det här är ju att ingen i förväg kan säga hur det går. Hur svullen jag blir, hur ont jag får, hur snabbt det läker, hur länge tandställingen blir kvar... Du hade kvar din tandställning i ca 3 månader väl?

2007-05-23 @ 21:37:51
URL: http://omlouise.blogg.se
Postat av: innid

Jepp, jag opererades i slutet av oktober, och tandställningen rök i början av januari. Och så var jag naturligt ledig, eller jag missade kanske två-tre föreläsningar och fick ta en omtenta sen istället för ordinarie, men jag behövde inte sjukskriva mig.

2007-05-23 @ 21:52:18
URL: http://innid.webblogg.se
Postat av: Emma

Jag tror att Hagrid kommer att do. Sedan verkar det nastan troligt att nagon Weasley maste do, eftersom det finns sa manga av dem (sannolikhetslara, vet du...).

2007-05-24 @ 00:03:49
URL: http://rumpkin.webblogg.se
Postat av: innid

Emma: HAHAHAH! SAnnolikhetslära. Ja, jag funderade faktiskt idag på hur det skulle vara om Fred och George dör! Alltså, Voldemort måste ju dö, för man kan ju inte låta något sånt här sluta SÅ olyckligt! Hjälten måste ju döda draken och få prinsessan och halva kungariket, och sen tror jag också på Hagrid faktiskt- och jag har tagit del av mycket avancerade teorier som stödjer den idén.

2007-05-24 @ 00:11:20
URL: http://innid.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits