Helgen som gått...

Det mesta har gått bra i helgen, jag har haft det trevligt och allt sånt.

På väg upp tvingades jag och två andra kattägare stå ut med ett barn som var mycket otrevligt och framfusigt. Det krävde att få kanelgifflar av mig (två gånger!) och sedan ville det ha min dricka också. Och mamman verkade inte förstå vinken när jag sa åt ungen att hela tiden be om lov. Enormt var mitt tålamod i alla fall! Och stackars lilla Imelda och den pyttelilla kattungen som satt bredvid oss, ungen kladdade på dem som tusan!

Vi var i Västerås och shoppade lite i fredags, Hanky investerade 1100 kr i ett par vita adidas (design by Porsche), och någon gång under helgen hann han även göra rent mina helsvarta converse (det var fullständigt oförklarliga vita fläckar på dem, som verkade bestå av något som var en blandning mellan målarfärg och spackel! Om någon vet vad jag har gjort, vänligen meddela mig snarast!).

I lördags var vi och åt på Pino's; ofantligt gott, och väldigt skönt att det inte var några andra sällskap där.

Söndagen var till för att fira Nallen som ju trots allt fyllde år. Fyra nya ölglas med Arboga-tryck, manchettknappar, stiliga bestick från boda nova och några slipsar fick han, bland annat.

Igår när jag tog tåget hem till studiestaden hade det blivit fel i bokningen med tåget, så min plats var i vagn 6 där det inte är tillåtet att ha djur. Jag gick in i vagn 5 och frågade om det var någon som skulle till Skåne och kunde tänka sig att byta plats med mig. Det var en gammal gubbe som skulle till Malmö, men han konstaterade att "Jag sitter bra här." Jaha. En tjej förbarmade sig över mig och Imelda och bytte plats, hon skulle bara till Alvesta men det hoppade inte på någon annan som skulle ha den platsen efter Alvesta heller, så det gick bra ändå.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits