Lördag: shopping och schlager. Och skor.

Idag har jag varit på stan med Ercan, och till fikat umgicks vi även med Helena.  Jag är nu färdig med presentinköpen till Nallen, vilket är tur eftersom de flesta affärer är stängda imorgon och jag åker på tisdag. Det hade varit bäddat för stress och dåliga idéer annars.

Eftersom jag är världens bästa shoppingpartner hittade jag en kjol åt Ercan som var perfekt för hennes sommarjobb. Med sitt reapris på 99 kr uppfyllde den inte bara arbetsplatsens krav utan även plånbokens. Tyvärr hade vi inte samma tur med flugor.

Min vanliga tur dök dock upp inne på dinsko där jag hittade ett par jättesöta skor i lagom pris, men eftersom sommarjobbet trots allt inte är helt säkert så köpte jag dem inte. Kanske om jag får jobbet på biblioteket med Ercan. Det blir i och för sig bara lite pengar eftersom det är precis i slutet av terminen, men det skulle säkert kunna finansiera en biljett hem från Irland (om allt skiter sig där) samt ett par budgetskor. Och om jag får det så blir det ju skopengar till hösten!


Snart ska jag iväg med Ercan och eventuellt Mathe för att inhandla pommes och dricka till schlagern ikväll, så nu ska jag försöka fixa lite med skolsaker och annat här hemma.


Rapport imorgon om kvällens strapatser!


Kommentarer:
Postat av: Ican

De skorna var verkligen fina!! Som du sa, just typiskt att man hittar allt sånt innan sommaren när man inte vågar spendera några pengar. Nu ska jag plugga, vi får höras om kvällen sedan.

2007-05-13 @ 13:10:21
Postat av: innid

HA! Jag har jobb, så jag kanske ska köpa dem ändå!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits