nyklippt!


Jag klippte mig i lördags. Bilden till vänster är från valborg som ni kanske minns, och till höger är en dålig bbild som jag tagit själv. Nästan en och en halv decimeter kliptes bort, det ser inte ut så på bilderna, men det är sant. Jag såg hårtussarna på golvet efteråt!

Helgen i övrigt har tillbringats med Ercan. När jag hade lämnat in tentan i fredags ringde hon mig och undrade om det var jag som gick framför henne i Lundagård, och eftersom det var så, knatade vi runt på stan, käkade falafel vid universitetshuset och lite så. Trevligt i det fina vädret.
I lördags var jag först och klippte mig (som sagt). Sedan Ercan kom hem till mig efter jobbet och vi låg ute på gräsmattan och solade och spelade kort. På kvällen provade vi den lokala pizzerian (som numera har fullkornsbottnar på alla pizzorna) och tittade på House och Jeeves and Wooster.

Söndagen kom igång lite sent, men vi drog ut till Nova och shoppade. Ercan köpte ett par skor (och jag hittade minst 4 par som jag ville ha. Grr!) och jag köpte Skip-bo. Efter Nova drog vi hem till mig igen och spelade Skip-bo på gräsmattan, åt bakad potatis och chips samt tittade på mer House.
Vi blev förövrigt lurade av Donken. När två 21åringar beställer happy meals så måste de väl vilja ha de fina rosa hello kitty-lådorna, eller hur? Men NÄÄÄÄ säger Donken då. Ni kan få leksaken, men inte lådorna. Grr.

Idag efter introduktionen till terminens sista delkurs träffade jag Efva och vi gick en 40-minuters promenad med åsnan (vovven I-or) och sedan pallrade vi oss hem till henne och åt lite mackor och rulltårta, drack te, tittade på lite QI på youtube samt spelade två partier Skip-bo.

image365


Stor bild: de finaste skorna på länge. 700 kr. Jobbigt! Små bilder: Jag och Ercan provar skor, Hello Kitty-skrivset, mitt nya fina skip-bo.

Kommentarer:
Postat av: Ican

Det var en riktigt trevlig helg!!! Trist bara att de envisas med att ha så dyra skor! De var jättefina!!!! Ses imorgonbitti!

2007-05-11 @ 17:46:57

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits