Extreme makeover: laptop edition - gör din egen kisedator

En gång macbarn, alltid macbarn. Jag känner ett instinktivt, nästan genetiskt, skriande habegär när jag läser om apples nya kisedator; nya OS X Leopard släpps på fredag. De som då är lyckliga macägare kan knalla iväg och införskaffa detta lilla system, och har en alldeles ny generation kisedator.

För mig är det inte lika enkelt. Jag tycker om min Nancy, även om hon inte har ett litet äpple på sig, och hon fungerar alldeles utmärkt, vilket inte motiverar att jag byter till en macbook. Vad gör man då? Jo, man googlar "turn your pc into a mac", och hittar det smarta programmet flyakiteosx. En smart litet paket som gör att du kan förvandla insidan av din pc så att den ser ut som en mac. Lite trix måste man göra själv, och jag har inte haft tid att fixa det än, men snart! När jag har tid på riktigt!

Gillar man inte flyakites paket så kan man hitta länkar till sidor där man laddar ner precis de saker man är ute efter, men jag misstänker skarpt att det innebär mer trix.

image459

Widgetdocket ute till höger.

Jag har dessutom lagt till lite widgets som jag gillar. En Yahoo-widget-docket passade utmärkt, det var inte meningen att det skulle bli den, men den laddades hem automatiskt när jag tog hem to-do-widgeten. Smart? Ja, faktiskt.




Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits