El corte inglés i Getafe

Fredag 2006-12-01
Idag hämtade vi först Sambons nya kavaj på Cortefiel. Det tog väldigt många minuter innan tanten hittade  kavajen inne i regleringsrummet och vi tittade noggrant på ärmarna när vi fick den - det såg inte ut som om de hade gjort något vid den alls. Lite jobbigt. Sambon drog på sig den innan vi var ute ur affären och den passade! Hmmmm.... Tillbaka på rummet tittade vi noggrant; av allt att döma har de gått in och förlängt ärmarna från axeln! Avancerat. Helt perfekt.

Från rummet hoppade vi iväg till en metrostation och tog tunnelbanan till Getafes El Corte Inglés som ska vara Spaniens största. Det ligger dessutom en bit från Getafe Central så det var tur att vi frågade i metron var vi skulle av.

Vi gick runt runt på det fullständigt gigantiska köpcentrat och efter kanske fem timmar tog vi metron tillbaka in till stan. Jag hade då köpt en julklapp till svärmor och sambon hade köpt två snygga skjortor - en mörklila och en blå med tunna lila ränder. Mycket snyggt.

Lite paus på rummet och sedan ut för att äta en tidig middag. Hostalpersonalen rekommenderade en Argentisk som vi knatade i väg till, men vi fick boka bord till när restaurangdelen öppnade kl 20:30. Mellantiden, kanske en timme, spenderades bland annat på FNAC där jag köpte tredje säsongen av West Wing samt första säsongen av House. Najs. Billigt och bra som flickan sa.

Restaurangen var HELT underbar. Oxfilé med roquefort/svartpepparsås och sedan chokladpyramid (chokladmousse i två nyanser pudrad med kakao och lite chokaldsås). Sambon tog en citronsorbet till efterrätten och vi var riktigt mätta och nästan saliga när vi gick hemmåt.


El Corte Inglés i Getafe samt centrala Madrid.

Kommentarer:
Postat av: Bodil

Glömde be dig gå in på Sephora i Madrid åt mig. kanske kan Ylva göra det. När det nu var hon skulle åka... Du skulle gilla Sephora är jag helt övertygad om. Tyvär finns det inte i tyskland (idiots).
Ni ser ut att ha haft det bra.
Bodil


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits